Podcast

Nieuw West-Brabant geeft ruimte voor verdiepende gesprekken. We streamen onze podcasts via privacyvriendelijke platformen. 

Vragen, tips? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Podcast 3 - Ecodorp Boekel - Nieuw West-Brabant

Nieuw West-Brabant is in gesprek met Ad Vlems. Inspirator & aanjager van Ecodorp Boekel. Een inspirerend Brabants voorbeeld voor duurzaam leven in verbinding.

Ecodorp Boekel is een wijk van 30 klimaatadaptieve en klimaatpositieve huurwoningen, 6 mantelzorgwoningen, buurthuis, kennis- en educatiecentrum, werkplaats en kantoren, eigen voedselvoorziening, eigen energievoorziening, ecologische waterzuivering en duurzame ondernemingen.


bekijk podcast

Podcast 2 - Mieke Elzenga - Nieuw West-Brabant

LiberTerra realiseert in Nederland en daarbuiten de komende jaren meerdere nieuwe woonlocaties waar ondernemers de kans krijgen om te wonen in het gebied waar zij werken.

Op de LiberTerra projecten werken burgers, (lokale) overheden en ondernemers samen aan het realiseren van een betere samenleving.


bekijk podcast

Podcast 1 - Society 4.0 - Nieuw West-Brabant

Bob de Wit, hoogleraar strategisch leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit en Roel Wolfert, financieel expert en voormalig topman van VISA, hebben afgelopen vrijdag hun ideeën over een 'maatschappelijke revolutie' met ruim honderdtwintig Brabanders gedeeld.

De Wit en Wolfert zijn de grondleggers van Society 4.0, een plan om de komende maatschappelijke ontwikkelingen ten gunste van burgers te doen keren.


bekijk podcast