Meedoen

Word onderdeel van de coöperatie en schrijf je in als lid

Nieuw West Brabant is een lokaal initiatief waarbij gestreefd wordt naar een locale economie waarbij we werken mét mensen uit West Brabant vóór mensen uit West Brabant. Veel mensen zien dat het geld voornamelijk naar de grote partijen stroomt en dat de lokale initiatieven en bedrijven het nakijken hebben.

 Dat wil Nieuw West Brabant graag anders zien. Er zijn heel veel mooie bedrijven en initiatieven in onze regio. Maar als het niet toevallig bij ons om
de hoek zit, weten we vaak niet van het bestaan af. Samen kunnen we er voor zorgen dat de lokale gemeenschap blijft bestaan en zelfs kan floreren.

Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen!

Geen geld, geen tijd, maar wel enthousiast? Ook mensen die weinig geld en tijd en/of zin hebben om uren te investeren, maar wel enthousiast zijn over het initiatief kunnen betrokken blijven bij Nieuw West-Brabant. Voor €60,- per jaar (€5,- per maand) steunt u Nieuw West-Brabant. U heeft dan geen stemrecht, maar u steunt wel het initiatief om een succesvol en zelfdragende regio te creëren.

Lokaal verbinden is ons grootse doel. Jong en oud, iedereen is welkom. Samen lokaal.

 

Aanmeldformulier

Vul het volgende formulier in om je registratie te voltooien.

We hebben je e-mailadres nodig om je registratie te verifiëren.
Volgen Bijdragen

DE TOEKOMST VAN ONZE MAATSCHAPPIJ VRAAGT OM EEN FRISSE BLIK OP ONZE SAMENLEVING EN HET ENTHOUSIASME OM DEZE TE VERANDEREN