NWB Borrel | Boerderij den Hof

Registraties zijn gesloten
Borrel Nieuw West Brabant | Boerderij den Hof

Op een unieke locatie, te midden van de prachtige natuur zijn Peter en Mieke Oerlemans samen met hun drie dochters (Darcy, Kate-lynn en Lyzanne) woonachtig op een prachtig melkveebedrijf aan de rand van Bergen op Zoom.

Ze hebben gemiddeld 80 melkkoeien, 60 jong vee en 30 vleeskoeien. Dit zorgt voor veelzijdig werk op hun bedrijf. 

Door de jaren heen is hun bedrijf op meerdere vlakken gegroeid. Deze groei bestaat uit verschillende neventakken (Boerderijwinkel & terras, zorgboerderij en kinderfeestjes) waarbij het melkveebedrijf de basis is.

"In deze tuin drinken we gezellig koffie spelen de kinderen in het gras, horen we de geluiden van 't bos. Genieten we van het zonnetje. Voelen we ons 1 met de natuur, kletsen we met de boer/boerin. Kortom... Is het gezellig."


Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 

Datum & Tijd
vrijdag
8 september 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Mieke oerlemans

Buitenlust 1
4661 AL Halsteren
Nederland
0622070885
+31 6 22070885
info@boerderijwinkeldenhof.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.