Hartenlust creatiedag

Registraties zijn gesloten

Hartenlust creatiedag


We zoeken ondersteuning bij het realiseren van een plek om te verbinden, te verstillen, te ontspannen, te genieten en weer tot bloei te komen. Op onze mooie plek in het buitengebied van Ulicoten ligt hiervoor al een fijne basis, met ruimtes om onze plannen te realiseren en een grote tuin, voor een voedselbos, een moestuin, bloemenzee en een vijver. Een sauna en plekken om te recreëren staan ook op ons wensen lijstje.

Omdat delen leidt tot vermenigvuldigen, delen we graag ons enthousiasme, onze liefde voor het werk dat we doen en de dromen die we hebben met jou of jullie. Zodat we er met elkaar van kunnen genieten en kunnen inzetten voor ons eigen stukje persoonlijke groei en ontwikkeling. In een omgeving die mens- en diervriendelijk is, waarbij we kunnen eten van ons landje en met elkaar de vruchten kunnen plukken van dit liefdeswerk.

Lijkt het je iets om hieraan bij te dragen? Wij zorgen er voor dat je de hele dag verwend wordt met een heerlijke lunch met lokale, biologische ingrediënten en een maaltijd aan het einde van de dag. Als het weer goed is, steken we ’s avonds een vuurtje aan. Overnachting op het terrein is mogelijk als je je eigen bus of tent bij je hebt.

Onze intentie is een plek te creëren waar mensen kunnen bezinnen, relaxen, opladen, genieten en nieuwe inspiratie opdoen om de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren. Alle mogelijkheden zijn hiervoor aanwezig op het terrein en in de gebouwen, alleen….moet er nog wel wat werk verzet worden voordat het zover is."

Werkzaamheden:

– Omheining aanvullen met palen/repareren en de touwen ertussen maken.
– Planken omheining inclusief poorten schuren en beitsen
– IJzeren palen uitgraven
– moestuin creëren op plek paardenbak
– Kas maken
– Labelen planten
– Looppad uitgraven
– Wat je zelf nog wilt/kunt toevoegen

Programma:
10:00 aankomen met koffie/thee en lekkers
10:30 start werkzaamheden
12:30 lunch
13:30 vervolg werkzaamheden
15:30 pauze
18:00 afsluiting met drankje en maaltijd
free time/kampvuur/chillen

Datum & Tijd
zaterdag
24 juni 2023
10:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Hartelust

Meerleseweg 8
5113 BL Ulicoten
Nederland
0610512274
astorteboom@gmail.com
Krijg het adres
Organisator

Hartenlust

--Hartenlust--
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.