Boer in Roosendaal 'is al helemaal in de stemming'

Bekijk de foto's

Het 'oogt als een sfeervolle combinatie tussen een supermarkt en een boerenschuur', schrijft BN DeStem over Boer, winkel van het land in Roosendaal. Het concept slaat ook bij bezoekers van de borrel van Nieuw West Brabant aan. 

Nieuw West Brabant was vrijdag 9 december te gast bij Boer en fotograaf Mark Kamphuis maakte foto's. Bekijk ze hier terug! 


De winkel, kortweg 'Boer', biedt uiteenlopende producten aan van verse groenten en fruit tot soepen, jam, bier van lokale brouwerijen en vlees uit de regio. Ook worden er workshops georganiseerd over gezonde, gemakkelijk te bereiden gerechten. 

"Ik zie het zelf bij mijn kinderen en hun vrienden en vriendinnen: jongere generaties gaan heel anders om met eten dan ikzelf op die leeftijd", zei eigenaar Mariëlle van Overveld eerder tegen BN DeStem. "Ze zijn zich ook bewust van wat voedsel doet met de wereld. De jongere generaties hebben nog lang te gaan en denken daar echt over na. Geen vliegvakanties boeken en de auto minder pakken, maar dus ook minder vlees en meer plantaardig eten, of voedselverspilling tegengaan."

Boer, winkel van het land heeft bovendien de mogelijkheid om een kop koffie te drinken aan tafel. Een beetje winkel, een beetje café. 

"Wij zijn al helemaal in de stemming en delen dat graag met jou een cadeautje", schrijft Boer deze week op sociale media. "Daarom deze week een gratis glaasje appelpunch in onze winkel! Kom er gerust even bij zitten in onze horeca spot." Meer informatie op de website boerwinkelvanhetland.nl.

Foto's: MKFOTOGRAFIE.

Genieten bij Voorbraak Kersen en De Kromme Lepel
Bekijk de foto's